AIV automatisering


Edisonweg 14a 3291 CK Strijen
0787440090 Klik om te bellen

Over AIV automatisering

Opgericht in het jaar 1999, is AIV automatisering inmiddels uitgegroeid tot een complete leverancier van technologieoplossingen. Wij zijn 100% toegewijd om ervoor te zorgen dat ondernemers de meest betrouwbare en professionele IT-service in de regio Zuid-Holland Zuid hebben. Ons team van getalenteerde IT-professionals kan uw IT-nachtmerries voor eens en voor altijd oplossen.

Dit is waarom zoveel bedrijven rekenen op AIV automatisering voor hun IT diensten en ondersteuning:

- Geen langlopende contracten

- Eén telefoonnummer: We geven u één telefoonnummer om te bellen als u een probleem hebt of hulp nodig hebt met alles wat IT-gerelateerd is. Ons team neemt altijd te telefoon op en zal direct voor u aan de slag gaan. Beter nog, we houden uw netwerk en systemen actief in de gaten om IT-problemen drastisch te verminderen of al in te grijpen voordat een probleem zich voordoet. GEEN ZORGEN!

- Duidelijke contracten en offerte’s: U weet altijd van tevoren wat u betaalt en wanneer! We offreren alle kosten als een vast tarief met alles inbegrepen. Geen verborgen kosten, onverwachte rekeningen en oplopende IT-kosten. GEEN ZORGEN!

- ‘We regelen het’ helpdesk: U weet altijd van tevoren wat u betaalt en wanneer! We offreren alle kosten als een vast tarief met alles inbegrepen. Geen verborgen kosten, onverwachte rekeningen en oplopende IT-kosten. GEEN ZORGEN!

- Vaste kosten en de laatste technieken: Door uw bedrijf over te zetten op onze alles-in-één oplossing kunt u uw ICT kosten volledig budgeteren en veel gevallen verlagen. Bovendien zetten we actief de beste technieken in. We hebben namelijk een gezamenlijk belang: uw systemen veilig en beschikbaar te houden zodat u uw werk kan doen wij het onze! GEEN ZORGEN! 

AIV automatisering in het kort

Branches

Ict

Diensten

Advies en consultancy
Applicatiebeheer
Cloud Infrastructuur
Hosting
Internetdiensten
Netwerkbeheer
Security
Voip

Soorten automatisering

Inhouse systeembeheer
Kantoorautomatisering
Netwerken

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Onze locatie

AIV automatisering


Edisonweg 14a 3291 CK Strijen
0787440090 Klik om te bellen