ALFA PRO IT


Laan van Verhof 10 2231 BZ Rijnsburg
071-4021191 Klik om te bellen

Over ALFA PRO IT

ALFA PRO IT ontwikkelt totaaloplossingen voor de bloemen, planten en AGF-branche. Praktische én complete automatisering dus. Systemen die ervoor zorgen dat u de handen vrij heeft om uw werk te doen. Optimaal functioneel voor inkoop, (mobiele) verkoop en administratie. Maar ook voor alle eigentijdse vormen van e-commerce (app, webshop, virtuele markplaats). Alles vindt u onder één dak!

In de bloemen- en plantenbranche ligt onze oorsprong. Daar ontwikkelden we het modulair opgebouwde AlfaPro dat inmiddels ook zeer goede diensten bewijst in andere verssectoren (groenten en fruit, vis, vlees, zuivel). Kortom: daar waar dagelijkse snelheid geboden is en waar een absolute noodzaak tot efficiënt voorraadbeheer bestaat.

In de loop der jaren groeide ALFA PRO IT uit tot een middelgrote onderneming die actief is voor meer dan 750 opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. We inventariseren de problematiek, adviseren over de juiste oplossing en zorgen ervoor dat systemen en programma’s exact zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk van een onderneming. Klanten kunnen dag en nacht rekenen op service en ondersteuning.

Foto's

Het nieuwste systeem voor de routeverkoper (lijnrijder), groothandel of cash & carry. Dankzij een tablet met wifi/internet bent u altijd online. Alles wat u tijdens het verkoopgesprek registreert, wor

ALFA PRO IT in het kort

Branches

Handel

Diensten

Internetdiensten

Soorten automatisering

Bouw van software
Datacentra
Implementatie van software
Logistieke automatisering
Netwerken

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Onze locatie

ALFA PRO IT


Laan van Verhof 10 2231 BZ Rijnsburg
071-4021191 Klik om te bellen