AMIS Services B.V.


Edisonbaan 15 3439 MN Nieuwegein
0306016000 Klik om te bellen

Over AMIS Services B.V.

AMIS Services is een Nederlandse IT-dienstverlener gespecialiseerd in Oracle en Java Technologie. Door middel van eerste klas advisering, detachering, projecten, beheer en opleidingen ondersteunen we onze klanten met modernisering en beschikbaarheid van Oracle database en applicatie omgevingen.

Zo helpen we IT-afdelingen met het verbeteren van de flexibiliteit en toegankelijkheid van hun applicaties én met het verlagen van de kosten van infrastructuur en beheer. En zorgen we voor de optimale performance, security en availability van alle Oracle databases, applicaties en gegevens. De dienstverlening van AMIS Services is van belang voor alle organisaties in Nederland die gebruik maken van Oracle database technologie en/of die zelf applicaties ontwikkelen met Oracle of Enterprise Java.

AMIS heeft een groot aantal klanten in de sectoren financiële dienstverlening, industrie en lokale overheid maar heeft in de afgelopen 15 jaar ook ruime ervaring opgebouwd in alle andere marktsegmenten. AMIS werkt daarnaast ook veel voor softwareleveranciers die op Oracle gebaseerde applicaties op de markt brengen. Zo werkt AMIS momenteel aan de modernisering van applicaties voor pensioenfondsen, grondbedrijven, project financiën en human resources.

Wilt u meer weten over hoe AMIS ook u kan helpen met de modernisering van uw eigen Oracle applicaties, of met het verbeteren van de beschikbaarheid van uw Oracle infrastructuur? Bel dan direct met onze algemeen directeur Paul Uijtewaal op 030-6016000. of per mail via info @ amis.nl.

AMIS Services B.V. in het kort

Branches

Ict

Diensten

Advies en consultancy
Detachering
Hosting

Soorten automatisering

Auditing en testen
Bouw van software
Databasebeheer
Implementatie van software

Onze locatie

AMIS Services B.V.


Edisonbaan 15 3439 MN Nieuwegein
0306016000 Klik om te bellen