Artikel afbeelding

Ik wil mijn productieproces optimaliseren. Waar moet ik beginnen?

Wij starten met het afbakenen van uw doelstellingen en de (technische) randvoorwaarden. Vanuit hier creëren we stapsgewijs samen met u een concept voor de verbeterde productie inrichting.

In veel gevallen wordt deze fase losgetrokken van het totale project en leveren we onze klanten een TP Concept Study (verwijzen naar pagina).

Na het creëren van het concept doen we de TP Engineering (verwijzen naar pagina) om een gedetailleerde situatie te krijgen. Daarna doen we de samenbouw (verwijzen naar TP Constructing) bij ons op locatie om vervolgens de verbeteringen bij onze klanten door te voeren.

Bij het optimaliseren van uw productieproces komt er veel op u af. Heel begrijpelijk want waar moet je beginnen? Met onze expertise en ervaring op het gebied van productie-optimalisatie kunnen we in bijna alle onderdelen van uw productieproces meedenken.

Allereerst starten we met een inventarisatie. Dit is de fase voor het afbakenen van uw doelstellingen en, ook heel belangrijk, het bepalen van alle (technische) randvoorwaarden. Van daaruit creëren we stapsgewijs, en samen met u, een concept voor de verbeterde productie-inrichting. In veel gevallen wordt deze conceptfase losgetrokken van het totale project en leveren we u een TP Concept Study.

Na het creëren van het concept begint de TP Engineeringsfase zodat we een gedetailleerde situatie van het verbeterde productieproces creëren. We maken dan een 3-D tekening van het compleet op te leveren systeem.

Aan de hand van de tekeningen wordt het gehele systeem bij ons op locatie, opgebouwd. In deze fase testen we alle onderdelen en voeren we verbeteringen door.

Na een FAT (Factory Acceptance Test) gaat het systeem op transport en vindt installatie op uw locatie plaats.

Op March 5, 2024