Artikel afbeelding

De vraag naar mijn product stijgt. Hoe kan ik mijn productie het beste opschalen?

Dit is het ideale moment om te heroverwegen of er geautomatiseerd kan worden in de productie. Doordat aantallen wijzigen veranderd ook de ROI calculatie. Technisch innoveert er ook veel, dus wellicht dat een automatisering momenteel eenvoudiger en betaalbaarder is dan bijvoorbeeld een aantal jaar geleden. Ook dit kan een ideale vraagstelling zijn voor een TP Concept Study.

Tevens zullen we kijken of we de bestaande assemblagelijn gaan kopiëren (verdubbelen) of dat we de output van de bestaande lijn gaan verhogen door updaten/nieuwbouwen.

Het gevolg van een stijgende vraag naar uw product is dat uw ROI calculatie ook wijzigt. Een ideaal moment om te onderzoeken of uw productie geautomatiseerd kan worden zodat de marge geoptimaliseerd kan worden, als bijvangst wordt de kwaliteit van het eindproduct doorgaans ook verbeterd.

Technische innovaties volgen elkaar snel op dus wellicht dat een automatiseringsslag nu veel eenvoudiger en betaalbaarder is dan een aantal jaar geleden. Via een TP Concept Study met technische analyses en ROI berekeningen kunnen wij bepalen of automatisering daadwerkelijk interessant voor u is.

Aan de hand van de concept study kunnen we bijvoorbeeld ook bepalen of het beter is om de bestaande assemblagelijn te verdubbelen (kopiëren) of om de output van de bestaande lijn te verhogen door assemblagestappen te vereenvoudigen of te automatiseren.

Op March 5, 2024