Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
 • P.J. Oudweg 4
  1314 CH Almere
 • 036 760 10 19

OEM Office Elearning Menu


Slimmer, efficiënter en productiever werken!

Wij zijn een internationaal opleidingscentrum, Microsoft partner en een Microsoft Office Specialist (MOS) geautoriseerd examencentrum. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring bij het helpen van organisaties en particulieren met een opleidingsbehoefte in Microsoft Office.
Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.

U gebruikt dagelijks Microsoft Office voor uw werkzaamheden. Bespaart dit tijd of kost dit tijd? Door het volgen van online cursussen / trainingen bespaart u daarna tijd.
Wordt specialist in Microsoft Office en begin uw werk meer deskundig en efficiënt.

OEM biedt online software trainingen/ cursussen aan voor particulieren en bedrijven en is gespecialiseerd in e-learning van Microsoft Office.
De cursussen zijn ontwikkeld door gecertificeerde Microsoft Office docenten. U gaat op uw eigen niveau en eigen tempo aan de slag en OEM biedt alle support die u nodig heeft.

Het wereldwijd erkende Microsoft Office Specialist (MOS) certificaat dat u na de training kan behalen is een bewijsstuk van uw behaalde resultaten.
Voor eindgebruikers hebben wij online cursussen voor Windows & Internet Explorer, Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Access en migratie/ overstap cursussen naar Microsoft Office 2013 en 2010.

Onze organisatie
OEM Office Elearning Menu is een hard groeiend online bedrijf met een team van 10 professionals.

Splendid Learning
De bedrijfsfilosofie van OEM Office Elearning Menu komt optimaal tot uiting in Splendid Learning model. Splendid Learning is ontwikkelt om tot een efficiënter resultaat te komen. Met Splendid Learning weet u zeker dat u het meeste uit uw trainingsbudget haalt, wat tot uiting komt in verhoging van het 'Human Capital' van uw organisatie. Dit rendement is nu ook meetbaar. U doorloopt het hele model van onze dienstverlening om het optimale rendement te halen uit de geïnvesteerde tijd en inspanning.

Situation
Om inzicht te krijgen in het kennisniveau van de cursist van Microsoft Office (of onderdelen daarvan zoals b.v. Excel of Word) bieden wij online een Pre-test aan van 15 minuten. Deze Pre-test wordt voorafgaand aan de online cursus gekoppeld. Het resultaat is een op maat gemaakte online cursus. Zo leert de cursist alleen hetgeen wat hij/ zij nog niet beheerst. Zo bespaart u tijd.

Meer informatie over: Pre-testen.

Improve
Nu de cursist weet wat de exacte leerbehoefte is, is de volgende stap de online cursus te volgen. De online cursus kan men standaard 365 dagen lang trainen en op eigen tempo en volgorde na startdatum voltooien. Daarbij is de online cursus overal en op elk moment 24/7 toegankelijk en is een geinstalleerde Microsoft Office op de computer niet nodig (In the Cloud). De cursus bevat leesopdrachten, lessen, praktijkopdrachten met real-time analyse van de uitgevoerde opdrachten en resultaten, daarbij onthoud de real-time voortgangsrapportage de voortgang die de cursist heeft geboekt. 

Kosten per cursist.
Daarvoor kunt u gemiddeld rekenen op € 20,00 per uur e-learning. 2 uur e-learning staat ongeveer gelijk aan een dag klassikaal trainen. Daar heeft u de eerste besparing al binnen. Een dag klassikaal trainen kost al snel € 555,00 per cursist. Rekent u het zelf maar eens uit, bekijk de volgende voorbeeldpagina of neem contact met ons op. Wij bereken voor u hoeveel u kunt besparen als organisatie.

Strengthen
Om de online cursus te versterken bieden wij Microsoft Office cursusboeken aan. De cursusboeken bevatten honderden pagina’s. Hierin worden praktijkopdrachten en alle onderwerpen behandeld.
Nadat wij de betaling hebben ontvangen sturen wij de cursusboeken kosteloos aangetekend op.
Uitgever: Microsoft Gold Partner

Meer informatie over: Cursusboeken.

Assistance
Om na de online cursus de cursist extra support aan te bieden, hebben wij naslagwerken. 

Confirm
Om de opgedane kennis en vaardigheden van de cursist daadwerkelijk te meten en de waarde ervan te bepalen bieden wij de cursist een Post-test aan van 15 minuten.
Door het resultaat van de Post-test weet de cursist en/ of management of de gewenste leerdoelstellingen zijn bereikt.

Meer informatie over: Post-testen.

Microsoft Office Specialist (MOS) certificering
Is de cursist klaar om de kennis om te zetten in een certificering? Om de cursist voor te bereiden voor het examen bieden wij hebben wij Microsoft Office proef examens aan. Deze proef examens zijn speciaal gemaakt voor het examen.


Foto's van OEM Office Elearning MenuBranches

 • Bouw
 • Dienstverlening
 • Handel
 • ICT
 • Industrie
 • Onderwijs
 • Overheid
 • Transport en logistiek
 • Zorg

Verkoop van

 • Software
 • Supplies

Diensten

 • Advies en consultancy
 • Trainingen