C3 ict | Cremers Computer Company


Sluisstraat 6 5712 BG Someren
0493221060 Klik om te bellen

Over C3 ict | Cremers Computer Company

C3 ict | Cremers Computer Company levert al meer dan 30 jaar hoogwaardige IT-oplossingen. Naast het leveren, installeren en beheren van netwerken, computerapparatuur en systemen biedt Cremers Computer Company ook webdesign, hosting, telefonie en beveiliging. Uw partner voor uw gehele offline en online IT-omgeving.

Contiuniteit en veiligheid in uw IT-omgeving zijn wellicht de belangrijkste pijlers waar een ICT-dienstverlener zorg voor dient te dragen. Want in een wereld waarin een paperless office de standaard is geworden, is een goed werkende en beveiligde on -en offline omgeving van cruciaal belang. De wetgeving omtrent de beveiliging van data en de privacy van persoonsgegevens stuurt ons naar een professionele aanpak: systeembeheer op maat!

Verder dan ICT
 
Vele ondernemingen, en wellicht die van u ook, werken met diverse partijen met betrekking tot hun online en offline omgeving, zoals beveiliging, Cloud, ICT, telefonie, webdesign, mailhosting et cetera. Naast het feit dat de samenwerking tussen deze diverse partijen veel tijd kost qua coördinatie, kost het ook nog eens extra geld en worden gemaakte fouten en problemen vaak op een ander doorgeschoven, zonder dat u daadwerkelijk wordt geholpen. Cremers Computers beheert uw gehele netwerkomgeving en meer, zodat alles goed op elkaar wordt afgestemd en wijzigingen geen negatieve invloed meer op elkaar hebben. Dat bespaart u dus kosten, tijd en waarschijnlijk een hoop frustratie.

Meer informatie is te vinden op onze website https://www.c3ict.nl

Persoonlijk advies nodig?
Neem gerust contact met ons op via +31 (0)493 22 10 60 of info@c3ict.nl

C3 ict | Cremers Computer Company in het kort

Branches

Dienstverlening
Ict

Diensten

Advies en consultancy
Applicatiebeheer
Cloud Infrastructuur
Hosting
Internetdiensten
Netwerkbeheer
Security
Voip
Webdevelopment

Soorten automatisering

Bouw van software
Databasebeheer
Datacentra
Implementatie van software
Inhouse systeembeheer
Kantoorautomatisering
Logistieke automatisering
Netwerken
Procesautomatering
Productieautomatisering

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Onze locatie

C3 ict | Cremers Computer Company


Sluisstraat 6 5712 BG Someren
0493221060 Klik om te bellen