CleverIT


Keizersgracht 15 5611 GC Eindhoven
040 - 2939003 Klik om te bellen

Over CleverIT

CleverIT verzorgt Windows werkplekken in de cloud. In onze Nederlandse (private) cloud staan al uw bedrijfsapplicaties én data veilig. CleverIT zorgt ervoor dat u altijd en overal kunt werken, zonder problemen. Daardoor kunt u focussen op dingen die écht belangrijk zijn voor uw bedrijf. Dit bieden we bedrijven vanaf 15 werkplekken waarvoor kantoorautomatisering essentieel is. Wij weten dat het slimmer kan.

WerkplekOveral is een online werkplek, waarmee je vanaf iedere PC of laptop met internet toegang hebt tot je zakelijke email, kantoorapplicaties, bestanden en bedrijfsgegevens.

Voordelen van werken in de Cloud met WerkplekOveral:

  • Je kunt met je pc of laptop altijd en overal bij je bestanden, applicaties en e-mail; het enige wat je nodig hebt is internet. Dus ook thuis, in de trein of als je zou willen op vakantie.
  • Je bestanden staan veilig opgeslagen in onze Nederlandse private of shared centers; kies de optie die bij je bedrijf past. 
  • Het delen van bestanden met collega’s is appeltje-eitje; deze zijn namelijk real-time beschikbaar. Bestanden mailen is dus verleden tijd.
  • Kosten zijn overzichtelijk en lager, dan wanneer je IT in eigen beheer hebt. We hanteren namelijk een all-in prijs.
  • En groeit je bedrijf door, dan zorgen wij direct voor één of meerdere extra WerkplekOveral account(s).

CleverIT is ISO 27001 gecertificeerd, dit houdt in dat de WerkplekOveral oplossing voldoet aan de laatste internationale eisen voor informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe CleverIT procesmatig met het beveiligen van informatie omgaat, met als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie zeker te stellen. Daarnaast zorgen we voor de laatste software updates, two factor authentication, virus en malware management, back-ups en hebben we geheimhoudingsplicht. Alle informatie is hierdoor optimaal beveiligd.

Meer informatie is te vinden op onze website https://www.cleverit.nl

Persoonlijk advies nodig?
Neem gerust contact met ons op via +31 (0)40 29 39 003 of info@cleverit.nl

CleverIT in het kort

Branches

Dienstverlening
Ict

Diensten

Advies en consultancy
Cloud Infrastructuur
Hosting
Netwerkbeheer
Voip

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Onze locatie

CleverIT


Keizersgracht 15 5611 GC Eindhoven
040 - 2939003 Klik om te bellen