Direct ICT


Kroezenhoek 5 7683 PP Den Ham Ov
088 20 80 400 Klik om te bellen

Over Direct ICT

Enthousiast, ervaren, technisch, doorzetters, nuchter, in het bezit van een no-nonsense mentaliteit, meedenkend, creatief, spontaan, maar vooral mensen die met beide benen stevig op de grond staan. Het gaat er per slot van rekening niet om dat u een dure technische oplossing voor uw bedrijfsvraagstukken krijgt, maar een die gewoon perfect werkt. Een oplossing die past bij uw organisatie en doet wat die moet doen.

Direct ICT is een ICT-dienstverlener voor het MKB. Wij adviseren en implementeren oplossingen op het gebied van automatisering, internetdiensten en software. Direct ICT wil naast de ondernemer staan en zo samen met hem of haar, met de juiste oplossingen en diensten, bijdragen aan het succes van zijn onderneming. In gewoon Nederlands: U kunt zich volledig richten op datgene waar u goed in bent. Ondernemen, dus! Maar dan wel in de wetenschap dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw automatisering en geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

Voor ons is automatisering is geen doel op zich, maar een middel voor een bedrijf om zijn doelen te bereiken. Door de juiste oplossingen en diensten van Direct ICT realiseert u uw bedrijfsdoelstellingen sneller en gemakkelijker. We geven onze klanten advies, inzicht en richting. No Nonsense oplossingen en maatwerk waar nodig, maar altijd in nauwe samenspraak met u.

Direct ICT in het kort

Branches

Ict

Diensten

Advies en consultancy
Applicatiebeheer
Crm
Hosting
Internetdiensten
Netwerkbeheer
Voip
Webdevelopment

Soorten automatisering

Bouw van software
Implementatie van software
Inhouse systeembeheer
Kantoorautomatisering
Netwerken

Verkoop van

Hardware
Software

Onze locatie

Direct ICT


Kroezenhoek 5 7683 PP Den Ham Ov
088 20 80 400 Klik om te bellen