Effect Automatisering


Venlosingel 74 6845 JB Arnhem
0263891494 Klik om te bellen

Over Effect Automatisering

De Geautomatiseerde Jaarrekening
Effect Automatisering is in 1994 gestart met de ontwikkeling en verkoop van De Geautomatiseerde Jaarrekening®. Inmiddels heeft zij zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van financiële (jaar)rapportage met behulp van onder andere Exact software, Speedbooks software en Microsoft Office.

Sinds 2015 vormt De Geautomatiseerde Jaarrekening van Effect een onmisbare aanvulling op de Speedbooks rapportage software.

Paul Kusters, een van de oprichters van Effect Automatisering, is meer dan 30 jaar werkzaam in de automatisering. Tijdens de diverse automatiseringsprojecten viel hem op dat communicatie van en met geautomatiseerde systemen een steeds grotere rol ging spelen. De eerste geautomatiseerde systemen (robots) hoefde je alleen maar aan te zetten waarna de machine automatisch een vooraf gedefinieerde handeling uitvoerde. Tegenwoordig maakt men hoofdzakelijk gebruik van interactieve systemen.

Bij de ontwikkeling van De Geautomatiseerde Jaarrekening was standaardisatie gecombineerd met flexibiliteit het uitgangspunt. De wensen en ervaringen van accountants- en administratiekantoren werden (en worden) zoveel mogelijk geïntegreerd in de software van De Geautomatiseerde Jaarrekening. Dit resulteerde in een algemeen toepasbaar product, waarbij een administratie- of accountantskantoor ook haar eigen huisstijl en informatie kan opnemen.

Computers. Hoe communiceer IK ermee.
De verschillen in communicatie van de partijen die bij de ontwikkeling en het gebruik van De Geautomatiseerde Jaarrekening een rol spelen, waren voor Paul Kusters aanleiding zich te verdiepen in communicatieprocessen. Bijvoorbeeld: Een relatief eenvoudig product als een rapportgenerator bevat minstens drie vormen van communicatie: communicatie volgens de leidraden van het NBA, gestandaardiseerde communicatie van Effect automatisering en kantoorspecifieke communicatie van de gebruiker (administratie- en accountantskantoren).

Sinds 2007 verzorgt en begeleidt Effect automatisering ook communicatietrainingen. Tevens coacht Paul Kusters gebruikers van geautomatiseerde systemen.

Effect Automatisering in het kort

Branches

Dienstverlening
Ict

Diensten

Advies en consultancy
Project- en programma management
Trainingen

Soorten automatisering

Bouw van software
Implementatie van software
Kantoorautomatisering

Verkoop van

Software

Onze locatie

Effect Automatisering


Venlosingel 74 6845 JB Arnhem
0263891494 Klik om te bellen