Ensemble B.V. Software en Consultancy


Ondernemingsweg 66 T 2404 HN Alphen aan den Rijn
0707771009 Klik om te bellen

Over Ensemble B.V. Software en Consultancy

Sinds 1996 staat Evry bekend om zijn overzichtelijke software, ontwikkeld voor en samen met paramedici. Evry blijft innoveren naar de laatste wettelijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen.

Evry is er voor iedereen

Of je nu voor jezelf, een grotere praktijk of een multidisciplinaire organisatie werkt. En of je nu een diëtist, ergotherapeut of psycholoog bent. Zorgverleners kiezen voor Evry omdat het een gebruiksvriendelijk en betaalbaar pakket is, dat aansluit op hun vakgebied. Waarmee je alles kunt regelen wat je nodig hebt.

Gemakkelijk factureren

Facturen geheel volgens de NZA-richtlijnen kan Evry geheel automatisch genereren. De lay-out is hierbij geheel vrij in te richten. AGB-codes worden automatisch toegevoegd aan de factuur en lidmaatschapsnummers van verenigingen waarbij je aangesloten bent zijn gemakkelijk toe te voegen. Op die manier is de cliënt gegarandeerd van een zorgeloos declaratie proces.

Direct declaren via Vecozo

De gemakkelijke wizard zoekt automatisch naar alle consulten waarvan de declaraties nog of weer moeten worden ingediend. De declaraties voor de verzekeraar kunnen geautomatiseerd verstuurd worden naar Vecozo en de facturen voor de cliënten kunnen worden gemaild of geprint.

Alles-in-één: declareren, cliëntdossiers bijhouden en afspraken inplannen

Wat je ook nodig hebt voor je administratie: met Evry kan het. En het werkt ook nog eens makkelijk. Daarnaast koppelt Evry cliëntdossiers aan afspraken en declaraties. Zo is je administratie betrouwbaar én snel gedaan.

Met een helpdesk die je verder helpt

Bel dus gerust even via 070 777 1008 voor het antwoord op die ene vraag. Ook met een hele waslijst aan vragen kun je bij ons terecht, wij staan voor je klaar!

Ensemble B.V. Software en Consultancy in het kort

Branches

Ict
Zorg

Diensten

Advies en consultancy
Hosting
Netwerkbeheer

Soorten automatisering

Bouw van software
Databasebeheer
Kantoorautomatisering
Procesautomatering
Productieautomatisering

Verkoop van

Software

Onze locatie

Ensemble B.V. Software en Consultancy


Ondernemingsweg 66 T 2404 HN Alphen aan den Rijn
0707771009 Klik om te bellen