Gomocha


Achterweg 38 4181 AE Waardenburg
0418 572888 Klik om te bellen

Over Gomocha

OPTIMALISEER UW FIELD SERVICES MET FMP360!

Gomocha ontwerpt en levert producten en diensten waarmee haar klanten het concurrentievoordeel in hun industrieën kunnen nemen, door ervoor te zorgen dat hun field service organisatie geavanceerde mobiele technologie binnen handbereik heeft. Onze naam is afgeleid van een combinatie van de woorden GO, MOBILE en CHANGE – met verandering (change) die wijst op het gemak waarmee onze klanten ons platform kunnen configureren om aan hun uiteenlopende en steeds geavanceerdere behoeften te voldoen.

Technici houden van de opmerkelijke eenvoud van Gomocha's FMP360 field service platform en mobiele app, omdat het helpt bij het plannen, uitvoeren en voltooien van hun werk in snelheid en efficiëntie. FMP360 is een modern en volledig digitaal platform voor het ondersteunen van mobiele werkprocessen en het verhogen van o.a. de responstijden en klanttevredenheid. De flexibiliteit maakt het eenvoudig op te zetten, en werkprocessen kunnen eenvoudig worden aangepast om bedrijfsspecifieke doelstellingen te bereiken.  En natuurlijk is de FMP360 app geschikt voor verschillende soorten field service activiteiten, zoals installatie, reparatie, preventief onderhoud, inspectie of revisie. De FMP360 app is te gebruiken op Windows, Android en iOS toestellen. FMP360 ondersteunt uw back-office- en mid-office medewerkers en uw buitendienstmedewerkers volledig door de juiste informatie beschikbaar te maken - wanneer, waar en hoe u die nodig hebt.

Onze field management software ondersteunt vele industrieën, waaronder: Productie, HVAC,  Toegangssystemen, Energie en Utility, Vending, Transport & Logistiek, Service Providers en nog veel meer!

Foto's

FMP360 is een modern platform voor ondersteuning van mobiele werkprocessen.

Gomocha in het kort

Branches

Bouw
Dienstverlening
Handel
Ict
Industrie
Overheid
Transport en logistiek
Zorg

Diensten

Advies en consultancy
Applicatiebeheer
Cloud Infrastructuur
Internetdiensten
Netwerkbeheer
Project- en programma management

Soorten automatisering

Bouw van software
Databasebeheer
Geografische Informatie Systemen (GIS)
Implementatie van software
Kantoorautomatisering
Logistieke automatisering

Verkoop van

Software

Onze locatie

Gomocha


Achterweg 38 4181 AE Waardenburg
0418 572888 Klik om te bellen