HCA Automatisering


Vissersdijk Beneden 17 3319 GW Dordrecht
0786351719 Klik om te bellen

Over HCA Automatisering

HCAgroep is een leidende speler op het gebied van bedrijfsautomatisering en security.

De uitgangspunten van de HCAgroep zijn veiligheid, stabiliteit en continuïteit binnen de netwerkomgeving van de klant. Langetermijnrelaties en persoonlijke ondersteuning staan centraal binnen de dagelijkse werkzaamheden. De HCAgroep is gespecialiseerd in het onderwerp datalekken en heeft alle kennis in huis om uw organisatie hier op een gedegen wijze in te adviseren.

De HCAgroep heeft een brede klantenkring van ZZP-er tot multinational en is actief binnen een breed scala aan branches. Door kosten efficiënt werken kunnen wij u scherpe tarieven en korte responsetijden bieden.

De HCAgroep levert een breed scala aan diensten van netwerkbeheer, begeleiding en advies en beveiliging maar ook de levering van bijna alle mogelijke hardware.

Hardware partners als HP, Toshiba, Asus, Eizo en vele andere merken leveren kennis en ondersteuning waarbij niet zelden een gezamenlijk advies als basis van de verdere samenwerking met de klant ligt. Voor software wordt nauw samengewerkt met Microsoft, Cisco, Barracuda, ESET, VMware, Veeam en vele anderen.

De HCAgroep is gespecialiseerd in algehele security en preventie tegen datalekken (GDPR) en verricht op vooruitstrevende basis een complete risicoscan van uw ICT-omgeving.

Daarnaast bieden wij volledige Cloud based oplossingen en hardware op maat. Binnen onze groep vallen meerdere gespecialiseerde e-commerce websites. 

Foto's

HCA Automatisering in het kort

Branches

Bouw
Dienstverlening
Handel
Industrie
Onderwijs
Transport en logistiek
Zorg

Diensten

Advies en consultancy
Detachering
Hosting
Internetdiensten
Netwerkbeheer

Soorten automatisering

Databasebeheer
Implementatie van software
Inhouse systeembeheer
Kantoorautomatisering
Logistieke automatisering
Netwerken

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Onze locatie

HCA Automatisering


Vissersdijk Beneden 17 3319 GW Dordrecht
0786351719 Klik om te bellen