ICT Automatisering B.V.


Voltastraat 4 4622 RP Bergen op zoom
088-9082000 Klik om te bellen

Over ICT Automatisering B.V.

ICT Automatisering BV

In 1978 startte ICT Automatisering haar werkzaamheden met het leveren van embedded software voor industriële toepassingen en technologisch complexe geautomatiseerde oplossingen voor het managen en controleren van bedrijfsprocessen in verschillende marktsegmenten. ICT realiseert samen met haar klanten complexe embedded systemen. Geavanceerde technologische expertise wordt met relevante domein en/of marktkennis gecombineerd. Ons activiteitengebied is breed en loopt van de ontwikkeling van IP- gebaseerde, vaste en mobiele telecommunicatie diensten en geautomatiseerde industriële productieprocessen tot aan de ontwikkeling van geautomatiseerde afhandeling van goederenstromen.

Onze oplossingen vereisen kennis van enerzijds user interface ontwikkeling en anderzijds communicatieprotocollen en hardware/software interfaces. Door uw software ontwikkeling samen met ICT uit te voeren of aan ICT uit te besteden, verhoogt u de efficiency van het ontwikkelproces en de kwaliteit van complexe systemen.

Daarnaast ontwikkelt en levert ICT diensten met een hoge toegevoegde waarde op het deelgebied testen binnen de systeemontwikkeling. Met deze dienstverlening zijn we sterk vertegenwoordigd in de markt middels onze participatie in Improve Quality Services BV.

ICT Automatisering B.V. in het kort

Branches

Dienstverlening
Ict

Diensten

Advies en consultancy
Detachering

Soorten automatisering

Bouw van software
Implementatie van software
Logistieke automatisering
Procesautomatering
Productieautomatisering

Verkoop van

Software

Onze locatie

ICT Automatisering B.V.


Voltastraat 4 4622 RP Bergen op zoom
088-9082000 Klik om te bellen