ICT Automatisering B.V.


Kopenhagen 9 2993 LL Barendrecht
088-9082000 Klik om te bellen

Over ICT Automatisering B.V.

ICT Automatisering B.V.
Intelligente mensen, intelligente oplossingen

ICT Automatisering B.V. maakt onderdeel uit van ICT Automatisering N.V., een beursgenoteerde organisatie die haar oorsprong in Nederland vindt. Opgericht in 1978 hebben we ons ontwikkeld tot een van de grootste, onafhankelijke technische softwareontwikkelaar van Nederland, met circa 1.000 medewerkers, één van de grootste spelers in haar vakgebied.
De divisie ICT heeft meerdere vestigingen in Nederland. In Duitsland zijn we vertegenwoordigd door onze divisie ICT Software Engineering GmbH. Daarnaast beschikken wij over een eigen Development Center in Polen.

ICT is een internationaal opererend bedrijf: we werken voor wereldwijd vertegenwoordigde klanten en zijn voor deze klanten ook werkzaam in het buitenland. ICT levert softwarediensten in de vorm van projecten, detachering en 24x7 maintenance en support.
We zijn onder meer actief op het gebied van embedded software ontwikkeling, technische en industriële automatisering, testen, integratie en consultancy. ICT is onafhankelijk en in veel marktsegmenten en expertisegebieden absoluut marktleider. We voeren projecten uit op locatie bij onze opdrachtgever, in-house op onze vestigingen en bij het Development Center in Polen. Onze projectaanpak voldoet aan zeer hoge eisen (CMMi level 2, VCA ISO9000 certificering) en de technologieën die we toepassen zijn zonder meer state-of-the-art. De knowhow die we de afgelopen decennia hebben opgebouwd, wordt geborgd binnen de diverse Competentie Clusters. Hierbinnen staat kennisdeling tussen collega’s centraal. Daarnaast werken we samen met de verschillende joint ventures die onderdeel uitmaken van de ICT Groep.

Mission Statement
De ICT Groep is een organisatie die meewerkt aan maatschappelijk relevante oplossingen en producten, waarbij de nieuwste technologische ontwikkelingen een grote rol spelen. ICT zorgt ervoor dat ze deze ontwikkelingen op de voet volgt en richt zich daarbij op het leveren van software gerelateerde diensten. Naast aandacht voor de klant is er ook veel aandacht voor de medewerkers. De kernwaarden die ICT hoog in het vaandel heeft staan zijn:
- ondernemerschap
- betrokkenheid
- zelfstandigheid
- verantwoordelijkheid
- gezamenlijkheid

In de wijze waarop ICT omgaat met haar opdrachtgevers, medewerkers en aandeelhouders staan deze kernwaarden centraal.


De cultuur van ICT
Een ICT-softwareprofessional beschikt over een afgeronde HTS- of TU-opleiding. Nuchtere mensen met een no-nonsense instelling en een gemeenschappelijke drive: passie voor techniek. ICT hecht veel waarde aan de ontwikkeling van de talenten van haar medewerkers en besteedt dan ook veel aandacht aan deze ontwikkeling. Voor dit doel maken we gebruik van de ICT Talentscan. Verder koesteren wij onze open communicatie en ongedwongen sfeer, waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Foto's

Recruitment Team ICT Automatisering

ICT Automatisering B.V. in het kort

Branches

Dienstverlening
Ict

Diensten

Advies en consultancy
Detachering

Soorten automatisering

Logistieke automatisering
Procesautomatering
Productieautomatisering

Verkoop van

Software

Onze locatie

ICT Automatisering B.V.


Kopenhagen 9 2993 LL Barendrecht
088-9082000 Klik om te bellen