JDS bedrijfsautomatisering bv


Keizersveld 25 5803 AM Venray
0478-585457 Klik om te bellen

Over JDS bedrijfsautomatisering bv

JDS bedrijfsautomatisering bv is een echt familiebedrijf, opgericht in 1985 door Julian Hendriks samen met zijn vader. Begonnen als Junior Data Systems, wat al snel JDS werd en inmiddels een vast begrip is geworden. Al meer dan 30 jaar richt JDS zich op het leveren van oplossingen aan het MKB op het gebied van ICT. Waar het begon met het leveren van de nodige hardware, software en beheerdiensten, is JDS inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig ICT-bedrijf dat alle facetten van een evenwichtige omgeving biedt, zoals ook cloud-diensten en HIP-telefonie.

Optimale rust voor de ondernemer, dat is ons doel. In ieder geval qua automatisering, want dát is nu juist ons vakgebied. Onze missie is dan ook u als ondernemer zo veel mogelijk ontzorgen wat betreft uw automatisering, zodat u meer tijd overhoudt voor uw centrale bedrijfsprocessen.Een legio aan constructies zijn er mogelijk. Zoekt u een partij die met u meedenkt naar de beste ICT-oplossing voor uw bedrijf? Doen we. Heeft u een bestaande omgeving, maar geen tijd voor het onderhoud? Wij wel. Wilt u de stap maken naar de Cloud? Wij helpen u daarbij. Bent u klaar voor HIP-telefonie? Gaan we regelen.Wat uw ICT-vraagstuk ook is, wij denken graag met u mee om tot een oplossing te komen die voor u het beste werkt.

Naast de focus op ICT, heeft JDS ook twee eigen softwareoplossingen ontwikkeld. LogisticManager is een transport management systeem dat zich richt op het ontzorgen van transporteurs en expediteurs in hun administratieve bedrijfsprocessen. Plan-IT is de oplossing die er voor is gemaakt om autodealers te ondersteunen in het optimaliseren van hun aftersales processen. Het digitale planbord maakt het inplannen en beheren van afspraken kinderspel, zodat de hoogst mogelijke efficiëntie bereikt wordt in de planning.

Al met al staat ontzorgen hoog in het vaandel en dat proberen we dan ook in alle drie onze clusters waar te maken!

JDS bedrijfsautomatisering bv in het kort

Branches

Ict
Telecommunicatie

Diensten

Advies en consultancy
Cloud Infrastructuur
Hosting
Internetdiensten
Netwerkbeheer
Security
Voip

Soorten automatisering

Kantoorautomatisering

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Onze locatie

JDS bedrijfsautomatisering bv


Keizersveld 25 5803 AM Venray
0478-585457 Klik om te bellen