Kodision B.V.


IJsselburcht 3 6825 BS Arnhem
0263653560 Klik om te bellen

Over Kodision B.V.

Kodision is een zelfstandig Nederlands softwarehuis dat sinds 1998 software ter ondersteuning van dienstverlening ontwikkelt en implementeert bij middelgrote en grote organisaties in de financiële sector, de publieke sector en de zakelijke dienstverlening. Het succes van onze oplossingen is gebaseerd op een helder perspectief: uw klanten en uw medewerkers centraal. Kodision stelt haar opdrachtgevers in staat hun (elektronische) dienstverlening aantrekkelijker, efficiënter en kwalitatief hoogwaardiger in te richten. En dat leidt tot meer klantloyaliteit, een hogere productiviteit en lagere operationele kosten. Een sluitende businesscase is altijd binnen handbereik.

De oplossingen van Kodision maken het inrichten van complexe in - en externe processen eenvoudiger. U wilt de kwaliteit van uw dienstverlening naar een hoger niveau brengen zonder ingewikkelde techniek, wij maken het mogelijk. In onze visie gaat het er niet om hoe slim onze softwareproducten zijn, maar hoe u en uw klanten er optimaal profijt van kunnen hebben. Uiteindelijk weet u als geen ander hoe u uw organisatie kunt stroomlijnen. Kodision schept daarvoor graag de voorwaarden. Maar uiteraard altijd met alle support die u maar wenst, van advies tot doorontwikkeling.

Kodision zet de toon op het gebied van kennissystemen die daadwerkelijk waarde toevoegen. Van state of the art case- en klachtenmanagement en zaaksystemen tot en met intelligente webformulieren, webintakesystemen en digitale loketten. Met de producten TriplEforms® en KIM® is Kodision productleider en in de publieke sector tevens marktleider. Een grote domeindeskundigheid in de publieke en financiële sector heeft ons bovendien een bekende en betrouwbare naam opgeleverd. Zo is Kodision onder andere in de publieke sector actief bij tientallen middelgrote tot grote gemeenten, provincies, zelfstandige bestuursorganen en centrale overheden. In de zakelijke dienstverlening behoren diverse top 500 opdrachtgevers tot onze klantenkring.

Kodision B.V. in het kort

Branches

Bouw
Dienstverlening
Ict
Industrie
Overheid
Zorg

Diensten

Advies en consultancy
Internetdiensten

Soorten automatisering

Geografische Informatie Systemen (GIS)
Implementatie van software
Procesautomatering
Productieautomatisering

Verkoop van

Software

Onze locatie

Kodision B.V.


IJsselburcht 3 6825 BS Arnhem
0263653560 Klik om te bellen