MSITWEB


Linschotenstraat 32 3044 AW Rotterdam
010-2231081 Klik om te bellen

Over MSITWEB

Website laten maken

Wij maken een website tegen zeer lage kosten. Wij maken al een geruime tijd websites voor zowel particulieren of bedrijven.

Ons webdesigners maken uw website met een krachtige CMS systeem. Wij maken hiervoor gebruik van WordPress en de beste beschikbare plug-ins. U kunt hierdoor zelf heel gemakkelijk uw eigen website beheren. Wij ontwerpen uw website zelf waardoor u altijd een unieke website heeft. Wij hebben gespecialiseerde mensen die uw website SEO vriendelijk maken. Dit betekent dat uw website hoog op Google zal komen te staan. Wij beschikken over een eigen server waarmee wij uw website 1 jaar gratis hosten en beheren. Verder is het voor ons belangrijk dat u altijd contact met ons kan opnemen als u een probleem heeft. Wij hebben hiervoor een helpdesk die 24/7 bereikbaar is.

Dus in het kort samengevat,
- Krachtige CMS systeem
- WordPress (+plug-in)
- Zelf kunnen beheren
- Professionele design
- Hoog in Google (SEO)
- Gratis hosten en beheren (1 jaar)
- 24/7 helpdeskWebwinkel “webshop” laten maken

Wilt u een professionele webwinkel “webshop” laten maken dan bent u bij altijd goedkoper uit dan bij onze concurrenten, omdat wij gebruik maken van de krachtige opensource software Opencart en Magento.
Wij beschikken over een helpdesk dat 24/7 telefonisch en per email bereikbaar is voor wanneer u problemen ondervindt, maar u mag ons ook bellen als u een kleine aanpassing wilt laten uitvoeren.
Onze professionals zullen samen met u geheel kosteloos een webdesign maken dat volledig aansluit op uw huisstijl en als u geen huisstijl heeft dan kunnen wij dat maken.
Wij zullen uw webwinkel “webshop” responsive maken zodat het ook goed leesbaar is op tablets en smartphones.
U krijgt persoonlijke door een van onze professionals een gratis cursus.
Onze webwinkels zijn heel gemakkelijk te beheren en voorzien van een compleet cms syteem. U kunt o.a. gebruik maken van de krachtige backoffice om uw bestellingen en klanten te beheren.

Wij hebben nu een tijdelijke actie. als u nu belt krijgt u van ons een gratis domeinnaam en webhostingpaket.

MSITWEB in het kort

Branches

Ict

Diensten

Advies en consultancy
Hosting
Internetdiensten
Netwerkbeheer
Trainingen

Soorten automatisering

Implementatie van software
Inhouse systeembeheer
Kantoorautomatisering
Netwerken
Procesautomatering

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Onze locatie

MSITWEB


Linschotenstraat 32 3044 AW Rotterdam
010-2231081 Klik om te bellen