Nimbit Automatisering


Rivium Boulevard 301 2909 LK Capelle aan den IJssel
010 - 311 6730 Klik om te bellen

Over Nimbit Automatisering

“Altijd een totaaloplossing met Nimbit Automatisering”

Er zijn veel ontwikkelinge gaande. Bedrijven bevinden zich midden in de “cloud crisis”. Gaat u naar de cloud, of blijft u toch bij de huidige werkwijze? Het kan erg lastig zijn om deze keuze te maken, zeker met het grote aanbod dat aanwezig is op de markt. Een verkeerde keuze kan veel impact hebben op de prestaties van uw werknemers en de financiële prestaties van uw bedrijf.

Nimbit automatisering vult het gat van kennis door nauw samen te werken met klanten en partners op het gebied van digitalisering en automatisering. Als geen ander weten wij waar een goede, digitale omgeving aan moet voldoen. Wij nemen uw IT-vraagstukken uit handen, zodat u met een gerust hart al uw energie kan blijven steken in het runnen van uw bedrijf. Werk samen met Nimbit Automatisering aan een toekomstgerichte totaaloplossing!

Waar we voor staan

Wij leggen met u een solide basis en nemen al uw IT-vraagstukken uit handen, zodat u zich kunt focussen op het runnen van uw bedrijf.

Sparringspartner

Met onze focus op de digitale wereld bieden wij totaaloplossingen, afgestemd op uw behoefte en denken wij graag me u mee!

Volledige ICT-ontzorging

Bij Nimbit Automatisering focussen wij ons op alle facetten van ICT en automatisering bij bedrijven. Van Wireless netwerken, Switching/Firewall, Voice over IP, MDM tot Printeroplossingen.

24/7 Support

Wij dragen er te allen tijde zorg voor dat u gebruik kunt maken van uw netwerk en overige diensten. Daarom wordt uw netwerk automatisch gemonitord en anticiperen wij op problemen!

Foto's

Nimbit Automatisering in het kort

Branches

Bouw
Dienstverlening
Handel
ICT
Industrie
Onderwijs
Transport en logistiek

Diensten

Advies en consultancy
Detachering
Hosting
Internetdiensten
Netwerkbeheer
Trainingen

Soorten automatisering

Auditing en testen
Databasebeheer
Datacentra
Implementatie van software
Inhouse systeembeheer
Kantoorautomatisering
Logistieke automatisering
Netwerken
Procesautomatering

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Onze locatie

Nimbit Automatisering


Rivium Boulevard 301 2909 LK Capelle aan den IJssel
010 - 311 6730 Klik om te bellen