OEM Office Elearning Menu


Koetsierbaan 123 1315 SK Almere
036 760 1019 Klik om te bellen

950 IT-trainingen en certificeringen beschikbaar
Flexibele eLearning cursussen voor professionals
Top-rated IT-examens en certificeringsprogramma's

Over OEM Office Elearning Menu

Wat is OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige ICT-trainingen, gericht op bedrijven en particulieren, van eindgebruikers tot ICT-professionals op elk niveau. Ons uitgebreide aanbod omvat trainingen van Certified Ethical Hacker tot Cloud Security, met meer dan 200 verschillende merken. Dankzij onze focus op nieuwe technologieën kunnen we ons trainingsaanbod altijd actueel en relevant houden. Onze trainingen worden gegeven door gecertificeerde docenten met jarenlange praktijkervaring.

Wat doet OEM Office Elearning Menu?

Wij bieden een breed scala aan maatwerk ICT-trainingen van topmerken, inclusief certificeringen. Onze trainingen omvatten onder andere:

  • Certified Ethical Hacker (CEH): Leer de nieuwste technieken voor het identificeren en oplossen van beveiligingsproblemen.
  • CompTIA Cloud+: Krijg diepgaande kennis van cloud computing en infrastructuur.
  • Microsoft Azure AI Fundamentals: Ontdek de basisprincipes van AI en machine learning op het Azure-platform.
  • Certified Information Systems Security Professional (CISSP): Verdiep je in informatiebeveiliging en risicobeheer.
  • Certified Network Defender (CND): Bescherm en beveilig uw netwerk met geavanceerde verdedigingsstrategieën.

Ons doel is om gebruikers efficiënt en doelgericht met software en technologieën te leren werken, ondersteund door duidelijke communicatie en een vast aanspreekpunt voor elke klant. Bovendien bieden wij al onze ICT-trainingen ook Incompany aan, zodat uw team op locatie getraind kan worden in een vertrouwde omgeving.

Hoe werkt een training bij OEM Office Elearning Menu?

Onze trainingen volgen de eigen ontwikkelde methodiek, het Splendid Learning model, ontworpen om maximale efficiëntie en resultaat te bereiken. Dit meetbare trainingsmodel begint altijd met een nulmeting of intakegesprek om kennisgaps te identificeren. Op basis hiervan bieden we een maatwerk training aan, compleet met voldoende oefenmateriaal om de leerdoelen te bereiken. De training wordt afgesloten met een post-test om te controleren of de gewenste resultaten zijn behaald, waarna de deelnemer een deelname-certificaat ontvangt.

Waarom kiezen voor OEM Office Elearning Menu?

Bij OEM Office Elearning Menu bent u verzekerd van samenwerking met een ‘echte opleider’. Wij leveren altijd de beste maatwerk trainingen van topmerken voor de meest concurrerende prijzen. Als Microsoft Partner, EC Council Partner, Certiport Partner en aanbieder van Microsoft Gold gecertificeerde en Award-winning E-Learning, staan wij garant voor kwaliteit. Met meer dan 3500 tevreden klanten, van eenmanszaken tot grote bedrijven, hebben wij een gemiddelde beoordeling van 8,8 in onafhankelijke reviews ontvangen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw ICT-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Video

Splending Learning – Jouw one-stop shop voor alle ICT-trainingen

Foto's

Artificial intelligence AI  masterclass-e-learning
ChatGPT Masterclass Training

OEM Office Elearning Menu in het kort

Branches

Beveiliging
Bouw
Dienstverlening
Energie
Financiële sector
Handel
Ict
Industrie
Onderwijs
Overheid
Recreatie
Telecommunicatie
Transport en logistiek
Zorg

Diensten

Advies en consultancy
Trainingen

Soorten automatisering

ICT Triainingen

Verkoop van

Software
Trainingen

Certificeringen

Certiport

Microsoft Office Specialist

Team

Artikelen

Ontgrendel de Toekomst met Onze AI Trainingen

Ontdek de Toekomst met Onze Geavanceerde AI Trainingen bij OEM Office Elearning Menu In de dynamische wereld van technologie blijft één ding constant: de onverzadigbare honger naar kennis...

Onze locatie

Logo OEM Office Elearning Menu

OEM Office Elearning Menu

OEM Office Elearning Menu


Koetsierbaan 123 1315 SK Almere
036 760 1019 Klik om te bellen