OEM Office Elearning Menu


P.J. Oudweg 4 1314 CH Almere
036 760 10 19 Klik om te bellen

Over OEM Office Elearning Menu

OEM Office Elearning Menu is in 2010 begonnen is Microsoft- en Certiport-partner. OEM Office Elearning Menu is een officieel Microsoft Office Testing Center en uitgegroeid tot een internationaal opleidingscentrum dat trainingen aanbiedt voor zowel de ICT professional als de eindgebruiker.

Als opleider kunnen wij u helpen bij het invullen van uw leerdoelen. Wij bieden diverse leeroplossingen aan:
E-learning
Incompany trainingen
Floorwalker
Blended learning

Volgens onze klanten (3500+) bent u verzekerd van topkwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.

Splendid Learning
De bedrijfsfilosofie van OEM Office Elearning Menu komt optimaal tot uiting in Splendid Learning model. Splendid Learning is ontwikkelt om tot een efficiënter resultaat te komen. Met Splendid Learning weet u zeker dat u het meeste uit uw trainingsbudget haalt, wat tot uiting komt in verhoging van het 'Human Capital' van uw organisatie. Dit rendement is nu ook meetbaar. U doorloopt het hele model van onze dienstverlening om het optimale rendement te halen uit de geïnvesteerde tijd en inspanning.

Situation
Om inzicht te krijgen in de huidige kennishiaten van de cursist, maken wij gebruik van een online pretest voor Microsoft Office.
De kennishiaten voor de ICT professional worden op certificeringsniveau bepaald met behulp van de MeasureUp. 

Pretest voor Microsoft Office
Het resultaat van de pretest kan verwerkt worden in een op maat gemaakte Elearning.  Zo leert de cursist alleen hetgeen wat hij/ zij nog niet beheerst. Zo bespaart u tijd en geld. Uiteraard kan een docent de resultaten in een incompany training verwerkt worden.

MeasureUp voor ICT Professionals

De docent kan bij een in-company training gebruik maken van de resultaten van de MeasureUp, om zo een diepgaande training in een kortere tijd te verzorgen. 

Improve
Improve voor Eindgebruikers
Nu de cursist weet wat de exacte leerbehoefte is, is de volgende stap de (online) cursus te volgen. De cursus kan men standaard 365 dagen lang trainen en op eigen tempo en volgorde na startdatum voltooien. Daarbij is de online cursus overal en op elk moment 24/7 toegankelijk en is een geïnstalleerde Microsoft Office op de computer niet nodig (In the Cloud). De cursus bevat leesopdrachten, lessen, praktijkopdrachten met real-time analyse van de uitgevoerde opdrachten en resultaten, daarbij onthoudt de real-time voortgangsrapportage de voortgang die de cursist heeft geboekt. 

Kosten per cursist. 
Daarvoor kunt u gemiddeld rekenen op € 20,00 per uur e-learning. 2 uur e-learning staat ongeveer gelijk aan een dag klassikaal trainen. Daar heeft u de eerste besparing al binnen. Een dag klassikaal trainen kost al snel € 555,00 per cursist. Rekent u het zelf maar eens uit of neem contact met ons op. Wij berekenen graag voor u hoeveel u kunt besparen als organisatie.

Improve voor ICT Professionals
Bij een incompany training zal de docent de cursist in 1 of meerdere dagen trainen en begeleiden richten het beoogde examen. De trainingsduur is altijd maatwerk en afhankelijk van de leerdoelen van de cursist en de resultaten uit de MeasureUp.

Strengthen
Strengthen voor Eindgebruikers
Om de online cursus te versterken bieden wij Microsoft Office cursusboeken aan. De cursusboeken bevatten honderden pagina’s. Hierin worden praktijkopdrachten en alle onderwerpen behandeld. 
Uitgever: Microsoft Gold Partner

Strengthen voor ICT Professionals 
Om de incompany training te versterken bieden wij u onze OEM Certkits aan. In deze Certkit zit de benodigde Elearning, tips & tricks, 24/7 contact met een docent per mail of chat en examenvragen om tussentijds de kennis te meten.

Assistance
Assistance voor de Eindgebruiker
Om na de online cursus de cursist extra support aan te bieden, hebben wij naslagwerken.

Assistance voor de ICT Professionals
De OEM certkits zijn zeer efficiënt om de cursist te ondersteunen. De tips en tricks bevatten handige hulpmiddelen om de cursist extra voor te bereiden op het examen. Daarnaast kan de cursist per mail en chat 24/7 contact opnemen met een docent.

Confirm
Confirm voor eindgebruikers
Om de opgedane kennis en vaardigheden van de cursist daadwerkelijk te meten en de waarde ervan te bepalen bieden wij de cursist een Post-test aan van 15 minuten. 
Door het resultaat van de Post-test weet de cursist en/ of management of de gewenste leerdoelstellingen zijn bereikt.

Confirm voor ICT Professionals
Om te verifiëren of u klaar bent voor het examen, kunt u opnieuw de MeasureUp uitvoeren. 
 
Microsoft Office Specialist (MOS) certificering 
Is de cursist klaar om de kennis om te zetten in een certificering? Om de cursist voor te bereiden voor het examen bieden wij hebben wij Microsoft Office proef examens aan.
Trainingadvies nodig?
Onze Microsoft opleidingsadviseurs helpen u in het proces van advisering tot en met organisatie en evaluatie van de trainingen. 


Kwaliteit
We zijn Microsoft- en Certiport-partner. OEM Office Elearning Menu is een officieel Microsoft Office Testing Center.

Besparen
U profiteert bij OEM Office Elearning Menu niet alleen van gunstige prijzen, maar ook van een doorlopende tijdsbesparing na de training in de toekomst. 

Op kantoor werken we maar liefst 80% van onze tijd met Microsoft Office programma’s. (Certiport Survey, 2007)
Nederlandse bedrijven verliezen jaarlijks naar schatting zo’n 23 miljard euro doordat werknemers de basale computervaardigheden niet onder de knie hebben. (Universiteit Twente)
Per dag zijn we gemiddeld 38 minuten kwijt met het uitzoeken van computer en internet problemen als gevolg van onvoldoende vaardigheden. (Universiteit Twente)
Uit onderzoek is gebleken dat 87% van gecertificeerde individuen meer werkgerelateerde opdrachten in minder tijd kunnen uitvoeren omdat ze een Microsoft Office certificering hebben. (Certiport Survey, 2007)
6 van de 10 MOS-gecertificeerde respondenten geeft aan meer complexe of moeilijke opdrachten uit te voeren sinds ze hun examen hebben gehaald. (Certiport Survey, 2007)

Graag rekenen we voor u uit wat u aan tijd gaat besparen na het trainen van uw medewerkers.

Veelzijdig aanbod
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, hanteren we een ‘one stop shopping model’. Zo vindt u bij ons alle Blended oplossingen die u nodig heeft om aan uw wensen te voldoen: bijv. klassikaal via Open Rooster, Incompany trainingen, E-learning, Naslagwerken en MOS Certificeringen. 

Een greep uit de mogelijke oplossingen: 
- Nulmeting 
- Pre-testen om het juiste cursusniveau te bepalen 
- Advies
- E-learning 
- Groepstrainingen op locatie (evt. met verhuur van laptops) 
- Opleidingen op diverse niveaus: Basis, Gevorderd en Expert 
- Trainingen aangepast aan uw budget en inhoudelijke wensen (maatwerk) 
- Voor particulieren en bedrijven 
- Microsoft Office Specialist en proefexamens. 

Nazorg leveren wij door middel van (digitale) naslagwerken en een bel service na de training. De trainingen kunnen dienen als opleiding tot Microsoft Office Specialist, door het traject af te sluiten met onze officieel afgelegde examens.

Foto's

OEM Office Elearning Menu in het kort

Branches

Beveiliging
Bouw
Dienstverlening
Energie
Financiële sector
Handel
ICT
Industrie
Onderwijs
Overheid
Recreatie
Telecommunicatie
Transport en logistiek
Zorg

Diensten

Trainingen

Verkoop van

Software

Artikelen

Op kantoor werken we maar liefst 80% van onze tijd met Microsoft Office programma’s. (Certiport Survey, 2007)

Nederlandse bedrijven verliezen jaarlijks naar schatting zo’n 23 miljard euro doordat werknemers de basale computervaardigheden niet onder de knie hebben. (Universiteit Twente)Per dag zijn we gemiddel...

Onze locatie

OEM Office Elearning Menu


P.J. Oudweg 4 1314 CH Almere
036 760 10 19 Klik om te bellen