Officevraagbaak.nl


Wijngaardstraat 1 4611 SR Bergen op Zoom
06-12563799 Klik om te bellen

Over Officevraagbaak.nl

Officevraagbaak op de vloer!

Sinds 1995 coach en train ik in Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook).

Je hebt Microsoft Office op je pc of laptop staan maar eigenlijk maak je er nauwelijks gebruik van. Zonde! Dát weet je zelf ook wel, maar waaróm gebruik je het niet vaker? Als je Microsoft Excel opent heb je geen flauw idee waar je zou moeten beginnen. In Word krijg je wel wat zinnen onder elkaar, maar echt netjes? Daar zou best nog wat aan verbeterd mogen worden. En met jaloerse blikken kijk je naar de presentaties die met Microsoft PowerPoint zijn gemaakt. Wat zou je dat toch ook graag willen. Je mail komt wel binnen in Outlook, maar veel verder dan lezen en weggooien kom je niet.

Herken je dit bij jezelf? Bij je collega’s? Je team? Het wordt tijd dat er een héél klein beetje serieus tijd ingestopt gaat worden. Natuurlijk hoef je niet meteen een whizzkid op alle programma’s te worden. Maar wat zou het toch fijn zijn als je wat makkelijker en comfortabeler met de programma’s kunt werken. Microsoft Outlook en Word zijn echt wel dé standaard op het gebied van teksten en mail. Met Excel kun je al snel eenvoudige rekenbladen maken, of handige lijsten. En Microsoft PowerPoint kan je ondersteunen bij je presentaties.

Begint het al te kriebelen? Kijk dan eens bij de basistrainingen die de Officevraagbaak aanbiedt. Trainingen die ervan uitgaan dat je graag wat bij wilt leren maar niet bepaald een hoogvlieger hoeft te worden. Trainingen bij jou op het bedrijf, in kleine, vertrouwde groepjes. Waar je wel 10 keer je vraag mag stellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een 1-op-1-training te volgen.

En heb je de basisprincipes wel onder de knie maar zou je wel een stapje verder willen? Ook dan biedt de Officevraagbaak uitkomst met de trainingen voor gevorderden.

Officevraagbaak traint alleen offline, ik geloof in de kracht van direct contact.

Officevraagbaak.nl in het kort

Branches

Ict

Diensten

Trainingen

Soorten automatisering

Kantoorautomatisering

Onze locatie

Officevraagbaak.nl


Wijngaardstraat 1 4611 SR Bergen op Zoom
06-12563799 Klik om te bellen