Plus Automatisering BV


Handelsweg 13 7921 JR Zuidwolde
0528 372 391 Klik om te bellen

Over Plus Automatisering BV

Plus Automatisering is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in netwerkbeheer, het verzorgen van werkplekken, security en internetdiensten. Plus Automatisering verzorgt ICT-werkzaamheden voor het MKB in de regio Hoogeveen. Duidelijke en open communicatie kenmerkt onze dienstverlening. Plus Automatisering biedt altijd een passende oplossing en zorgt voor uw ICT-infrastructuur.

Netwerk

Plus Automatisering installeert uw server, computer en meer voor een snel en stabiel netwerk. Voor het beste internet hebben wij verschillende oplossingen. Plus Automatisering regelt onder andere de wifi, plaatsen een server of installeren digitale telefonie. Daarnaast controleert en beheert Plus Automatisering het netwerk voor u.

Werkplek

Een veilige en snelle computer die betrouwbaar is? Laat ons uw werkplek inrichten. Wij zorgen dat u de juiste programma’s heeft, u computer aansluit bij uw wensen en we leveren beeldschermen en andere hardware, zodat dit perfect samenwerkt.

Security

Als u zekerheid wil dat u uw gegevens niet kwijtraakt, is het belangrijk jezelf goed te beschermen. Niet alleen tegen hackers, maar ook tegen virussen. Daarom biedt Plus Automatisering virusscanners, back-ups en extra veiligheid aan van de hoogste kwaliteit.

Website & Software

Plus Automatisering maakt een website of ontwikkelen software op basis van jouw wensen. Wij denken met u mee voor de beste oplossing en hebben ervaring met webdesign, het ontwikkelen van software en de optimalisatie van beide. P

Cloud

Wilt u overal en altijd bij uw gegevens kunnen? Met de cloud kunt u altijd in dezelfde omgeving werken of u nu thuis bent of op het werk. Wilt u liever allen opslag in de cloud, dan regelen we dat. Of heeft u zelfs alleen uw mail in de cloud? Ook dat kan.

KING ERP

Plus Automatisering is dealer van KING Software. KING ERP voor het MKB helpt u efficiënt werken. Door bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te vertalen naar een flexibele software, helpen wij u als ondernemer om slimmer te werken.  

Plus Automatisering is de ervaren en stabiele partner voor uw ICT-omgeving

Foto's

Handelsweg 13

Plus Automatisering BV in het kort

Branches

Dienstverlening
Ict

Diensten

Advies en consultancy
Applicatiebeheer
Cloud Infrastructuur
Hosting
Internetdiensten
Netwerkbeheer
Security
Voip
Webdevelopment

Soorten automatisering

Bouw van software
Datacentra
Implementatie van software
Inhouse systeembeheer
Kantoorautomatisering
Logistieke automatisering
Netwerken
Procesautomatering
Productieautomatisering

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Onze locatie

Plus Automatisering BV


Handelsweg 13 7921 JR Zuidwolde
0528 372 391 Klik om te bellen