Prime-Ops Automatisering


Ambachtweg 23 2841 MA Moordrecht
088-4373446 Klik om te bellen

Over Prime-Ops Automatisering

Voor bedrijfszekere oplossingen gaat u naar Prime-Ops Automatisering. Wij regelen al vanaf 1 juli 2002 uw automatisering, ICT support, computerhulp, periodieke computer check, data, backup services, data herstel service, reparaties, installaties, netwerkinstallaties, antivirus, websites, vindbaarheid op Internet. Wij helpen snel en vakkundig al uw automatiseringsvraagstukken door heel Nederland.

Prime-Ops beschikt over de juiste certificeringen. "Een echte specialist beschikt over de juiste kennis". Prime-Ops is ruim gecertificeerd om de klant te garanderen dat wij op elk project werken met goedgekeurde materialen en zorgvuldig opgeleide mensen. Wij streven er naar om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij houden ons aan voorgeschreven kwaliteitsvoorschriften om continuïteit te blijven waarborgen.

Uw automatisering is bij ons in vertrouwde handen. Door jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven binnen het midden- en kleinbedrijf, hebben wij brede kennis van verschillende vormen van automatisering en de mogelijkheden die er voor bedrijven zijn. Computers en computernetwerken zijn een onmisbaar onderdeel van uw organisatie. Of het nu gaat om nieuwe systemen, preventief onderhoud of support bij problemen. Het bouwen van een zakelijke website en de vindbaarheid op Internet voor nog meer handel. Het verzorgen van complete oplossingen voor uw bedrijf; duurzaamheid, servicegerichtheid en zekerheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Prime-Ops erkend door Uneto-VNI. Wij zijn erkend Uneto-VNI installateur aangesloten bij de Vakgroep ICT. Uneto-VNI erkend installateur staan wij garant voor kwaliteit, veiligheid en zekerheid!

Foto's

Dell kantoor computers, laptops en servers leveren, in bedrijf stellen, repareren en modificeren.

Prime-Ops Automatisering in het kort

Branches

Bouw
Dienstverlening
Handel
Ict
Industrie
Onderwijs
Overheid
Transport en logistiek
Zorg

Diensten

Advies en consultancy
Hosting
Internetdiensten
Netwerkbeheer
Trainingen

Soorten automatisering

Auditing en testen
Implementatie van software
Inhouse systeembeheer
Kantoorautomatisering
Logistieke automatisering
Netwerken

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Onze locatie

Prime-Ops Automatisering


Ambachtweg 23 2841 MA Moordrecht
088-4373446 Klik om te bellen