Prostream


Houttuinlaan 14 3447 GM Woerden
0348 489 600 Klik om te bellen

Document Management voor de Bouw
Kwaliteitsborging
BIM Viewer

Over Prostream

Vind jij ook dat de bouw makkelijker kan?

Wij vinden van wel. Daarom zijn we 20 jaar geleden als Pro4all een grote uitdaging aangegaan: de bouw digitaliseren. We zagen namelijk dat er – ondanks de goede intenties – (dure) fouten werden gemaakt en dus onnodig materiaal verspild werd. Met onze software helpen wij de bouw een handje mee om beter samen te werken.

We zijn niet zomaar een software-boer. We zijn een grote club ondernemende vakidioten. Echte tech-lovers, met jarenlange kennis en ervaring. We geloven dat digitalisatie de sleutel is tot het succes van onze klanten, en daar dragen we graag een steentje aan bij.

We brengen de (conservatieve) bouw in beweging met een duidelijke visie. Het bouwen is volgens ons namelijk nog altijd te moeilijk en hier is nog veel te winnen. Door digitaal samen te werken, voorkom je fouten, verbeter je communicatie, bespaar je kosten en werk je efficiënter. Een win-win voor alle partijen binnen het bouwproces. Kortom: onze oplossingen maken de bouw makkelijker.

In de afgelopen jaren droegen we met onze tools onder andere al een steentje bij aan de verbouwing van de kamers in The Student Hotel, de bouw van de distributiecentra van Coolblue en meerdere bouwprojecten binnen Schiphol.

Meer tijd voor het echte werk

Foto's

Pro4all kantoor
Communiceren op de bouw
Resultaten op de bouwplaats

Prostream in het kort

Branches

Bouw
Energie
Ict
Industrie

Diensten

Advies en consultancy
Applicatiebeheer
Cloud Infrastructuur
Project- en programma management

Soorten automatisering

Bouw van software
Implementatie van software
Kantoorautomatisering
Logistieke automatisering
Procesautomatering
Projectengineering

Verkoop van

Software

Onze locatie

Logo Prostream

Prostream

Prostream


Houttuinlaan 14 3447 GM Woerden
0348 489 600 Klik om te bellen