RBK Group


Munsterstraat 9 7418 ET Deventer
0570 680 100 Klik om te bellen

Over RBK Group

Op zoek naar een automatiseringsoplossing?

Automatisering speelt een kritische rol door de gehele voedselketen. Zonder betrouwbare automatisering voldoet een voedingsmiddelenbedrijf bijvoorbeeld niet aan de strenge eisen rondom voedselveiligheid en traceability. Daarnaast speelt automatisering een doorslaggevende rol bij zowel de kwaliteit als bij het te behalen van een goed rendement: van de inkoop en kantooromgeving, het personeel en de productie tot en met de expeditie: de automatisering moet gebruiksvriendelijk zijn, zodat medewerkers er makkelijk mee kunnen werken en u snel inzicht krijgt in de processen.

RBK is meer dan 40 jaar actief in de automatisering van de voedings- en genotmiddelenbranche. De toepassingen in FOBIS® en FOPRO® staan daardoor dicht bij de dagelijkse praktijk.

FOBIS® is al jarenlang hét automatiseringssysteem voor de voedingsmiddelenindustrie. Met vele branche specifieke functionaliteiten en de uitermate flexibele opzet van de software, biedt FOBIS® voor elke organisatie een standaard oplossing. FOBIS® integreert de productie- en de administratieve processen binnen één systeem. Zo heeft u altijd realtime inzicht in zowel de voortgang, als de uitvoering van uw bedrijfsprocessen.

FOPRO® is een praktische SCADA/PLC oplossing en is in te zetten in drie gebieden. Koel-, Proces- en Transportbesturing. FOPRO® is naadloos te integreren binnen de FOBIS® ERP software.

RBK Group in het kort

Branches

Ict

Diensten

Advies en consultancy
Netwerkbeheer

Soorten automatisering

Implementatie van software
Kantoorautomatisering
Logistieke automatisering
Procesautomatering
Productieautomatisering

Verkoop van

Hardware
Software

Onze locatie

RBK Group


Munsterstraat 9 7418 ET Deventer
0570 680 100 Klik om te bellen