Seneca B.V.


Patrijsweg 62 2719 SR Rijswijk
070 336 4600 Klik om te bellen

Websites en Webformulieren out-of-the box
De beste prijs- kwaliteitverhouding
Geheel ontzorgd dankzij webapplicaties in de cloud

Over Seneca B.V.

Bij Seneca maken wij creatieve websites, slimme online formulieren en krachtige webapplicaties waarmee je klanten bereikt, raakt én betrekt. Onze applicaties zijn modulair, zodat je alleen betaalt voor de producten die je echt gebruikt.

Over onze websites, formulieren en webapplicaties

Onze applicaties zijn flexibel, zodat de software zich aanpast naar jouw wensen. En uiteraard zijn onze applicaties toekomstvast. Zo profiteer je steeds weer van nieuwe functionaliteit die met een update tot je beschikking komt.

Door ons ontwikkelde websites, online formulieren en webapplicaties vind je overal terug. In het bedrijfsleven én in de non-profit sector. Daarbinnen is Seneca sterk vertegenwoordigd bij gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen. Veel van onze applicaties bevatten daarom branchespecifieke aanpassingen en modules. En onze consultants? Die weten precies wat er in jouw branche speelt zodat we je goed kunnen adviseren bij beslissingen over actuele thema ‘s.

Over onze mensen

Bij Seneca werken professionals. Mensen die hun sporen hebben verdiend op het gebied van online vraagstukken en webtechnologie. Zij geven advies, inspireren, ondersteunen en werken samen aan nieuwe projecten.

Wij werken graag in teamverband en zetten samen de nieuwste webtechnologie in om intuïtieve en gebruiksvriendelijke software te creëren. Software waar jij zo mee aan de slag kunt.

En onze consultants werken ook bij jou op locatie. Zo werk je intensief samen aan een optimaal resultaat. Betrek een consultant van Seneca bij je online projecten en profiteer direct van zijn kennis en jarenlange ervaring.

Seneca B.V. in het kort

Branches

Dienstverlening
Ict
Onderwijs
Overheid
Zorg

Diensten

Advies en consultancy
Detachering
Hosting
Internetdiensten
Trainingen

Soorten automatisering

Bouw van software
Implementatie van software
Procesautomatering

Verkoop van

Software

Onze locatie

Seneca B.V.


Patrijsweg 62 2719 SR Rijswijk
070 336 4600 Klik om te bellen