Solipsis | Motion in IT


Schimmick 1a 5301 KR Zaltbommel
088 599 1608 Klik om te bellen

Over Solipsis | Motion in IT

Als jouw IT-partner bepalen we samen een roadmap en inventariseren we wensen en kansen, voor de korte en de lange termijn. Onze specialisten ontzorgen organisaties door het beheer van de IT-omgeving op zich te nemen. Onze ruime ervaring in het realiseren van digitale transities, helpt organisaties en haar medewerkers om IT als prettiger, efficiënter en veiliger te ervaren.

Als Microsoft-specialist besteden we veel tijd aan het opleiden en certificeren van onze medewerkers, binnen een prettige werkomgeving. Zo waarborgen we kwaliteit en blijven wij op de hoogte van de nieuwste digitale ontwikkelingen en kansen. Wij creëren samen met jou oplossingen die helpen jouw ambities waar te maken.

Doorzettingsvermogen, creativiteit en mensgerichtheid spelen een essentiële rol bij het realiseren van ambities. Voor ons staat de eindgebruiker altijd op de eerste plaats en daarom besteden we veel aandacht aan adoptie. Met doordacht IT-beleid en het introduceren van slimme procesverbeteringen en innovatieve integraties, zijn we in staat om elk IT-project soepel en met de juiste beleving te realiseren.

Foto's

Solipsis | Motion in IT in het kort

Branches

Ict
Transport en logistiek

Diensten

Advies en consultancy
Hosting
Netwerkbeheer

Soorten automatisering

Bouw van software
Netwerken

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Onze locatie

Solipsis | Motion in IT


Schimmick 1a 5301 KR Zaltbommel
088 599 1608 Klik om te bellen