Spete ICT Diensten B.V.


Roggeweg 28B 6534 AJ Nijmegen
024-8440100 Klik om te bellen

Over Spete ICT Diensten B.V.

Spete.nl ICT Diensten is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de wensen van de klant en staat voor heldere afspraken en korte lijnen. Wij ontzorgen u graag op het gebied van automatisering. 

Wij zijn in staat de klant te informeren over de vele mogelijkheden op ICT-gebied. Daardoor bieden wij ICT en oplossingen op maat, geschikt voor uw bedrijf en aangepast aan uw wensen. U hebt er bovendien geen omkijken meer naar, want wij nemen desgewenst ook het onderhoud voor onze rekening. Geen onnodige verrassingen achteraf aan kosten, materiaal of onderhoud en dus geen kleine lettertjes!

Wij bieden een totaalpakket en hechten belang aan de vertrouwensrelatie met onze klanten. Niet voor niets is Spete.nl ICT Diensten een groeiend bedrijf. Tenslotte brengt een tevreden klant veelal nieuwe klanten met zich mee!

Spete.nl ICT Diensten bedient MKB-bedrijven geheel naar wens. Wij kunnen onze diensten net zo groot of klein maken als u wilt. Wij bieden een zo groot mogelijke efficiëntie, effectiviteit en goede service gedurende het hele traject.

 

Spete ICT Diensten B.V. in het kort

Branches

Bouw
Dienstverlening
Handel
Ict
Industrie
Onderwijs
Overheid
Transport en logistiek
Zorg

Diensten

Advies en consultancy
Internetdiensten
Netwerkbeheer

Soorten automatisering

Inhouse systeembeheer
Kantoorautomatisering
Netwerken

Verkoop van

Hardware
Software

Onze locatie

Spete ICT Diensten B.V.


Roggeweg 28B 6534 AJ Nijmegen
024-8440100 Klik om te bellen