Techxx B.V.


Siriusdreef 17/27 2132 WT Hoofddorp
0235574400 Klik om te bellen

Over Techxx B.V.

Techxx levert sinds 1997 zowel gestandaardiseerde softwareoplossingen als maatwerkoplossingen in de branches Woningcorporaties, onderwijs, zorg en overheid. Daarnaast zijn ook diverse organisatievraagstukken opgelost bij grote organisaties zoals KPMG Meijburg & Co, De Lotto en Euromaster Bandenservice.

De klant centraal
Samen met de opdrachtgever worden vraagstukken opgelost op het gebied van communicatie, digitale dienstverlening en het optimaliseren van dagelijkse werk- en bedrijfsprocessen met een degelijke ICT oplossing. Hierbij staan te allen tijde de klanten en de medewerkers van de opdrachtgever centraal.

Minimaliseren van nieuwe investeringen
De eerder gedane investeringen in IT vormen een belangrijk startpunt voor nieuwe projecten, waardoor investeringen in nieuwe oplossingen worden geminimaliseerd. Techxx baseert al haar oplossingen op de standaard Microsoft toepassingen. Deze toepassingen zijn veelal bekend bij de medewerkers waardoor toekomstige gebruikers snel en gemakkelijk aan de slag kunnen met de oplossing(en) van Techxx.

Kernwaarden
Kwaliteit, service en innovatie behoren tot onze kernwaarden. Deze waarden gecombineerd met ervaring en gecertificeerde werknemers zorgen ervoor dat Techxx door haar klanten en relaties als een betrouwbare ICT partner wordt gezien. Techxx heeft voor haar oplossingen en diensten inmiddels de Spider Award in 2007, de Zorg Innovatieprijs van het Zorginnovatieplatform in 2008 en de Microsoft Innovator of the Year 2008 ontvangen.

Laat ICT voor u werken!

Techxx B.V. in het kort

Branches

Bouw
Dienstverlening
Ict
Onderwijs
Overheid
Zorg

Diensten

Advies en consultancy
Hosting
Trainingen

Soorten automatisering

Bouw van software
Implementatie van software
Kantoorautomatisering
Procesautomatering

Verkoop van

Software

Artikelen

Onze lieve Vrouwe Gasthuis tekent voor POINT

Digitale overdracht, een visie De invoering van POINT in het OLVG komt mede voort uit de eigen visie op ketensamenwerking. "De visie van het OLVG is dat patiëntgegevens, die van de ene zorginstelling...

Serieus geld besparen met ICT

Corporate Governance is verder te vertalen naar IT Governance. Dat is de besturing van de informatiehuishouding en de informatietechnologie van strategisch tot operationeel niveau. Die sturing is nodig...

Onze locatie

Techxx B.V.


Siriusdreef 17/27 2132 WT Hoofddorp
0235574400 Klik om te bellen