WiredWorkers


Logistiekweg 34 7007 CJ Doetinchem
0314 700590 Klik om te bellen

Over WiredWorkers

WiredWorkers is een jonge onderneming gespecialiseerd in de nieuwste generatie van robotica. Met cobots (collaboratieve robots) maken wij het mogelijk processen te automatiseren voor MKB ondernemingen. Een betaalbare manier om werkzaamheden te vereenvoudigen en personeelstekorten op te vangen.

Dankzij ons brede assortiment met verschillende merken cobots bieden wij voor elke situatie een passende oplossing. Door het ontwikkelen van onze eigen software zijn onze cobots flexibeler en kunnen ze verschillende taken uitvoeren. Dit maakt het mogelijk cobots in te zetten als uitzendkrachten tijdens piekmomenten in de productie.

WiredWorkers helpt ondernemingen met het complete proces van automatisering. Na het uitvoeren van een uitgebreide analyse wordt vastgesteld hoe de cobot het meest rendabel kan worden ingezet. Ook na de implementatie bieden wij trainingen aan de medewerkers om ervoor te zorgen dat ze op een comfortabele en veilige manier kunnen omgaan met de robots.

Met de Franka Emika Panda, Universal Robots en Techmann Robot is het mogelijk verschillende oplossingen te bieden. Elke cobot heeft zijn eigen unieke eigenschappen waarmee we op bijna elk vraagstuk een antwoord kunnen geven. Naast het leveren van de robots verzorgen wij ook de attributen die een robot nodig heeft om zijn werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Foto's

WiredWorkers cobot specialist

WiredWorkers in het kort

Branches

Industrie
Transport en logistiek

Diensten

Advies en consultancy
Trainingen

Soorten automatisering

Logistieke automatisering
Procesautomatering
Productieautomatisering

Verkoop van

Hardware
Software
Supplies

Artikelen

Waarom productiemedewerkers gebaat zijn bij een aantrekkelijke werkomgeving.

Google het woord ‘productiemedewerker’ en er komen tientallen pagina’s tevoorschijn met vacatures waar voorwaardes als ‘hoge concentratie en nauwkeurigheid’ en ‘harde werker’ aan de lopende band worden...

Onze locatie

WiredWorkers


Logistiekweg 34 7007 CJ Doetinchem
0314 700590 Klik om te bellen